Joke Wielink

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Bij Loopbaanadvies gaan we samen jouw mogelijkheden en wensen inventariseren om met een frisse blik naar je toekomstige kansen op de arbeidsmarkt te kijken.

Bezinning en inventarisatie

Jouw drijfveren, mogelijkheden en kansen

Arbeidsmarkt en solliciteren

Joke Wielink Loopbaanadvies 2

Wat houdt loopbaanadvies in?

Intake en inventarisatie

We maken kennis en praten over de reden dat je wilt switchen van loopbaan. We inventariseren wat leuk en goed is in je huidige baan en wat je wilt behouden. We leggen vast wie je bent, wat je doet en kunt. Waar je plezier in hebt en waar voor jou de uitdagingen liggen. Ook kijken we naar jouw belemmeringen. Hoe op te lossen of hoe hier leren mee om te gaan. We maken afspraken over wat we van elkaar kunnen verwachten.

Jouw drijfveren, mogelijkheden en kansen

Na jouw persoonlijkheid in beeld te hebben gebracht gaan we onderzoeken wat je wilt en waar jouw kansen liggen. Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten. Waar liggen jouw ontwikkelpunten? Wat ben je bereid te investeren? We gaan samen jouw drijfveren, wensen en mogelijkheden in beeld brengen. Dit vertalen we naar een zoekprofiel.

Welke job past bij jou?

We hebben nu een persoonlijkheidsprofiel en een zoekprofiel opgesteld. Vervolgens gaan we kijken naar de arbeidsmarkt. Welke functies passen bij jou? Aan welke voorwaarden moet een werkgever voldoen? Ben je bereid om salaris in te leveren? Wat betekent dat voor jouw financiële plaatje? Indien gewenst kunnen we dit ook in beeld brengen wat ruimte kan creëren voor extra mogelijkheden.

Arbeidsmarkt en solliciteren

Na afloop van het traject heb je helder waar jouw mogelijkheden voor werk liggen en hoe je daar verder richting aan kan geven. We stellen een passende sollicitatiebrief en CV op. Ook oefenen we het sollicitatiegesprek. Vanzelfsprekend onderzoeken we ook de mogelijkheden op de Social Media.

Joke Wielink Loopbaanadvies 8

Veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert voortdurend en razendsnel. Het is niet meer gebruikelijk dat je jouw hele leven bij dezelfde werkgever werkt.  Van jou wordt ook steeds meer verwacht dat je de regie over je eigen loopbaan neemt. Als loopbaancoach bied ik je hierin begeleiding, zodat je de juiste carrièrestap kunt zetten.

Je wordt meer dan ooit uitgedaagd om de regie over je eigen loopbaan te nemen. Als loopbaancoach ben ik de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen.

Verwachte kosten Loopbaanadvies

Een gedegen Loopbaanadvies vraagt meerdere gesprekken. Om kansen te creëren kan het soms handig zijn om je financiën in beeld te brengen. Hierdoor ontstaat er mogelijkheden die er anders misschien niet waren. Maar dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Als we samen in beeld hebben gebracht wat je nodig hebt, ontvang je een offerte op maat. Het gemiddeld aantal gesprekken zal tussen de 4 en 8 liggen.

Joke Wielink Loopbaanadvies 9