Joke Wielink

Wie ben ik

Wie ben ik

Wie ben ik? Ik ben een open, eerlijke en ambitieuze vrouw die altijd het beste uit zichzelf en haar omgeving wil halen. Iemand die graag met mensen bezig is. Ik ben mens- en resultaatgericht. Samenwerking en sfeer spelen een belangrijke rol daarbij wil ik plezier hebben in hetgeen wat ik doe. Ik ben integer en betrokken. Heb een goed inlevingsvermogen en werk graag samen. Ik ben flexibel met dien verstande dat een afspraak een afspraak is en dat deze ook wordt nagekomen.

Joke Wielink wie ben ik
Joke Wielink Wie ben ik 4

Mijn loopbaan

Na diverse functies uitgeoefend te hebben ben ik terecht gekomen in de Human Resource Management, kortweg HRM genaamd.

Ik ben werkzaam geweest als HR-Adviseur waarbij ik een aantal jaren coördinator was van een team Personeelsadviseurs.

Nadat ik boventallig werd verklaard heb ik gekozen voor een andere richting binnen HR, namelijk Budgetcoaching, Loopbaanadvies, Outplacement en Re-integratie. 

Inmiddels heb ik mij aangesloten als Partner bij id Plein. Ik voer trajecten uit op het gebied van re-integratie.

Mijn kennis en kunde

Ik heb de afgelopen 20 jaar diverse opleidingen gevolgd waaronder HBO Personeelsmanagement, Arbeidsrecht, Toegepaste Psychologie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Budgetcoaching en Loopbaancoaching.

Joke Wielink Wie ben ik 3
Joke Wielink Wie ben ik 5

Mijn normen en waarden

Ik ben dagelijks op zoek naar ontwikkelingen en verbeteringen voor mijzelf en voor de organisatie.  Ik ben graag met mensen bezig; de mens is immers de motor van een organisatie. Zonder te investeren in de mens kan een organisatie niet succesvol opereren. Mijn drijfveer is om mens en organisatie nader tot elkaar brengen zodat deze beiden optimaal kunnen functioneren/presteren.

In mijn functioneren communiceer ik transparant om samen tot gestelde doelen te komen. Hierbij spelen sleutelwoorden als kennisdeling, samenwerking en sfeer een belangrijke rol.