Joke Wielink

Referenties

Referenties

Ieder mens vraagt om een andere benadering. Soms direct, soms subtiel, soms (eigen)wijs. Het is de toon van de boodschap die de muziek maakt waardoor iemand ervoor open staat om kritisch te zijn naar zichzelf om zich te kunnen ontwikkelen. Ik ben blij dat ik daar, op mijn eigen manier, een bijdrage aan kan en heb mogen leveren. En dat mijn oud-collega’s mij ook de ruimte gaven om mijzelf continue te kunnen ontwikkelen.

Partner bij id Plein

Als Partner van id Plein voer ik trajecten uit op het gebied van re-integratie waaronder Werk fit maken en Naar werk.

id Plein is een innovatieve HR-dienstverlener op het gebied van loopbaanontwikkeling, re-integratie & Spoor 2, outplacement en duurzame inzetbaarheid.

logo id Plein

idplein.nl/coaches/joke-wielink

Als ik Joke mag omschrijven, in de ruim 30 jaar die ik haar ken van de C1000/Jumbo tijd in steekwoorden: Betrouwbaar, Bevlogen, Toegankelijk, Direct, Open en Eerlijk, Brede ervaring/kennis, Recht door zee en Sociaal.

Joke Wielink, Referentie (2) P.B

Peter Blankhorst
Teamleider CDV Jumbo Raalte

Joke ken ik als een betrouwbare, enthousiaste en sociale collega/professional. Haar kracht zit in het creatief denken; durven te spiegelen; afwegen van belangen. Geen vraag is te moeilijk en geen opdracht te groot;  een echte gedreven doorzetter!

Joke Wielink Referentie 4 MB

Martijn Beekman
HR Businesspartner Jumbo Supermarkten B.V.

Joke is een doortastende professional die beschikt over een flinke dosis kennis en kunde. Ze is goed in het optimaliseren van processen. Mede door haar helikopterview zorgt zij ervoor dat een team binnen Jumbo  als een geoliede machine blijft draaien.

Joke Wielink Referentie (6) M

Mirjam van den Biggelaar
HR adviseur Jumbo Online

Soms heb je vragen waarmee je niet terecht kunt bij je werkgever. In zo’n soort situatie heb ik de deskundigheid van Joke gevraagd. Ze is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en kan dan ook goed adviseren. Ook attendeert ze je op zaken waar jezelf niet aan denkt. Ze is no nonsense, behulpzaam en je ze staat altijd voor je klaar als je een beroep op haar doet.

Joke Wielink Referenties CM

Carla Meulman
Secretaresse bij Tactus Verslavingszorg

Vanuit mijn werk als Personeelsadviseur bij Jumbo Supermarkten heb ik veel met Joke samengewerkt. Joke voelt met haar kennis en kunde goed aan wat haar klanten nodig hebben. Staat hen bij met raad en daad. Weet wanneer ze klanten moet stimuleren, motiveren of juist moet activeren. Door haar jarenlange ervaring heeft ze voor ieder vraagstuk een passende oplossing of advies passend bij de klant.

Joke Wielink Referenties KR

Kristie Ruijs
HR Adviseur bij ANB Accountants/Adviseurs

In mijn tijdperk bij C1000/Jumbo heb ik gedurende 5 jaar intensief samengewerkt met Joke. Voor mij staat Joke als een betrokken/bevlogen en betrouwbare collega. Ze staat klaar voor je wanneer je haar nodig hebt. Tevens een fijn klankbord, die met haar brede expertise op HR gebied, een fijne sparringpartner was. Kortom een fijne collega die voor elke organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

Referentie (1)

Johan Bogerman
HR Adviseur Action

“Ik heb 15 jaar nauw met Joke samengewerkt en deze samenwerking heeft mij telkens weer de positieve energie gebracht die je nodig hebt bij het uitoefenen van een leidinggevende functie. Een steunpilaar en een rots in de branding. In haar rol als personeelsadviseur voorzag zij mij gevraagd en ongevraagd van advies. Zij kan een collega de spiegel voorhouden waarbij niet zij het antwoord geeft maar de collega zelf. Dat is één van de vele kwaliteiten van Joke. Door haar jarenlange ervaring op HR gebied kun je met een groot scala van vragen bij haar terecht en kom je altijd terug met een duidelijk antwoord.

Er zit een verschil in samen werken en samenwerken. De laatste is heel duidelijk als je met Joke samenwerkt. Ik kan haar zeker aanbevelen bij uitdagingen op het gebied van advies, begeleiding in de breedste zin!”

Joke Wielink Referentie 3 MS

Michael Smit
Afdelingsmanager E-Fulfilment Center JUMBO