Joke Wielink

Tarieven

Tarieven

Onderstaand tref je meer informatie over mijn tarieven aan. Een traject is altijd maatwerk. Afhankelijk van de door jou gewenste ondersteuning, begeleiding of coaching wordt er een offerte opgesteld. Het kan zijn dat je net iets meer of iets minder van een onderdeel van een traject nodig hebt waardoor het aantal afspraken kan verschillen.

Joke Wielink Budgetcoaching 7

Tarieven budgetcoaching

Voor Budgetcoaching staan er gemiddeld 18 tot 24 afspraken op de planning. Een en ander is afhankelijk van de gewenste begeleiding.  Dient er veel tijd te worden besteed aan het op orde brengen van jouw administratie? Of kun je dit, met wat ondersteuning, zelf grotendeels oppakken? Er wordt ook een gedragsverandering gevraagd. Heb je daarbij veel of weinig ondersteuning nodig? Samen kijken we wat je nodig hebt en vervolgens wordt er een maatwerkofferte opgesteld.

Tarieven Loopbaanadvies

Een gedegen Loopbaanadvies vraagt meerdere gesprekken. Om kansen te creëren kan het soms handig zijn om je financiën in beeld te brengen. Hierdoor ontstaat er mogelijkheden die er anders misschien niet waren. Maar dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Als we samen in beeld hebben gebracht wat je nodig hebt, ontvang je een offerte op maat. Het gemiddeld aantal gesprekken zal tussen de 4 en 8 liggen (met financieel advies).

Joke Wielink Loopbaanadvies 2
Joke Wielink Outplacement 1

Tarieven Outplacement

Dit is specifiek maatwerk. Welke ondersteuning heb je nodig? Vind je het prettig dat er samen naar jouw financiën wordt gekeken of niet? Ben je zelfredzaam of heb je veel ondersteuning nodig? Hoe lang wil je begeleiding? Het gemiddeld aantal afspraken zal tussen de 10 en 24 liggen.  Na het in beeld brengen van jouw wensen wordt er een maatwerkofferte opgesteld.

Tarieven Re-integratie

Dit betreft minimaal 18 tot 22 afspraken en een eventuele ondersteuning bij een WIA-aanvraag en bezoek aan het UWV. Allemaal conform de Wet verbetering Poortwachter. Ook hier bestaat er de mogelijkheid om je financiën in beeld te brengen. Een en ander is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Als wij een overeenkomst aangaan dat weet je waar je aan toe bent. Er zijn geen bijkomende kosten. Mijn tarieven zijn inclusief telefonische contacten, mailcontacten, whatsapp-berichtjes, rapportages, hand- en spandiensten en eventuele kilometers.